Ballagási tarisznya fiatalos arculattal

Most már tényleg csak a nagy hajrá van hátra a tanévből, és amíg a gyerekek megírják az utolsó témazárókat, addig itt egy újabb kreatív ballagási ötlet a kézműveskedő szülőknek!

7. osztályos gyermek ügyes kezű anyukájaként elvállaltam a nyolcadikosok ballagási tarisznyáinak elkészítését.
A diákok kék-fehér színösszeállítású szütyőt szerettek volna
és nyomatékosan kérték, hogy valami modernebb külalakkal bírjon.

Megkerestem javaslatommal az iskola vezetőségét; miszerint farmer és újságpapír-mintás dekorvászon párosításával készítenék modern külalakú szütyőt, de természetesen figyelembe venném az ünnepi alkalmat, tehát az esemény fényéhez illő kiegészítőkkel dobnám fel a tarisznyákat.
És alig két perc alatt ott volt a zsebemben az igenlő válasz.

Ha esetleg meglepődtetek az intézmény rugalmasságán, még azt is elárulom, hogy egyházi iskoláról van szó; ezzel együtt kaptam zöld utat az első körben meredeknek tűnő elképzelésemhez.

Nemcsaktáska blog

Szerintem jól megfér a tarisznyán a hagyomány, a kortárs külalak és az elegancia, azaz a divatos farmer, az újságminta, az elegáns függönyrojt és a sodrott függöny díszzsinór.

ballagási tarisznya farmer (8)
A tarisznya borítóján mértékletességet sugárzó, egyszerű megjelenésű, textilfilccel írt fehér vászon lapocska mutatja az évszámokat.
Az évszámos címkék csak néhány öltéssel kerültek rögzítésre, hogy aki szeretné, könnyen levehesse azt a tarisznyáról és biléta nélkül már használható a kis táska ünnepi alkalmakkor is.

ballagási tarisznya farmer (2)Ha lemaradtatok volna a ballagási dekorációk sorozatunk első részéről, akkor most itt elolvashatjátok!

Szerző: Cs. H. Z.
Forrás: Nemcsak táska blog


Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük