Csodálatos képek az apai szeretetről

0
83
Kép: Snezhana Soosh
Lélekmelengető képek következnek egy orosz festőtől, aki különös érzékkel képes megjeleníti a szeretet minden apró mozzanatát. Nézzétek meg Ficza János válogatását, és engedjétek, hogy pár percig titeket is átjárjon a melegség, ami árad ezekből az alkotásokból. 

Tavaly már egyszer elterjedtek és óriási sikert arattak az interneten Snezhana Soosh egyedi akvarelljei, melyeken a fiatal festőnő az apák és lányaik közti különleges kapcsolatot ábrázolta. A gyönyörű képekről sugárzik a szeretet, a gyengédség, a törődés és nagyszerűen illusztrálja azt, hogy az apák is fontos szerepet tölthetnek be a lányaik életében. Számomra ez nagyon fontos és örülök, hogy valaki művészi formába önti ezt a csodálatos érzést.

A fiatal orosz származású anyuka egyébként nem csak apákról és lányokról, hanem úgy általában a szeretetről és az elválaszthatatlanul szoros családi kötelékről is készít hasonló képeket, népszerűvé pedig az Instagramon vált, érdemes körülnézni a profilján és követni őt.

Két dolog miatt váltak most ismét aktuálissá a festmények, emiatt is írok róluk: egyrészt rengeteg nagyszerű új kép készült tavaly óta, melyeket szeretnék most bemutatni, másrészt néhány hete jelentette be, hogy 2018-ban „Dad by my side” címmel könyv formájában is megjelennek ezek az alkotások. Nagyon várjuk!

Addig is íme egy válogatás az új kedvenceimből.

  1. Közös játékok

2. Randik kettesben

3. Apa meggyógyít

4. Apa és lánya mindig együtt

5. Atyai büszkeség

6. A törődést nem lehet elég korán kezdeni

7. Apa, aki megvéd mindentől

8. Közös álmok

9. A távolság leküzdhető

10. Amikor a kislányod érintése kívül-belül meggyógyít

Forrás: Instagram @vskafandre

A cikk másodközlés, az eredeti írást az Apu-kalipszis blogon olvashatod.

MEGOSZTÁS

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ