Lezárult a munkavállalóink részére szervezett családbarát szemléletű workshop-sorozat

2017 májusában zárult a Szülők Házában zajló, nyolc alkalmas workshop sorozatunk, melynek során munkavállalóink jogi-gazdasági, valamint szakmai, karriertervezéssel kapcsolatos ismereteiket bővíthették. A májusi workshopok az atipikus munkaviszonyok, a munka és a magánélet közti egyensúly, valamint a karrierépítéssel összeegyeztethető családtervezés és családszervezés kérdéseit járták körbe.

A Szülők Házában kiemelten fontosnak tartjuk, hogy munkatársainknak lehetősége legyen megteremteni a munka és a magánélet harmóniáját, így a május 19-i szakmai workshop során ebben igyekeztünk segítséget nyújtani számukra: a képzés alatt gyakorlatias tippeket kaptak a hatékony time-managementtel kapcsolatban.

A május 12-i szakmai workshop fókuszában a karrierépítéssel összeegyeztethető családtervezés és családszervezés állt. A tréner praktikus, a hétköznapokból vett példákon keresztül nyújtott egyénre szabott segítséget munkavállalóinknak a témában.

A sorozat záró alkalmán, május 26-án munkatársainkkal közösen értékeltük az atipikus munkaviszonyok jellemzőit: szó esett többek között a munkaidő hosszával, a munkaidő beosztásával, valamint a munkavégzés helyével kapcsolatos eltérésekről, amelyek megkönnyíthetik a munka és a magánélet egyensúlyának megteremtését. A workshop során munkavállalóinknak lehetősége volt feltenni minden, a témával kapcsolatos kérdésüket, valamint felmértük a munkaviszonyok szabályozásával kapcsolatban felmerülő igényeket is annak érdekében, hogy munkafolyamatainkat a jövőben is rugalmasan és hatékonyan szervezhessük.

A workshop-sorozat az Emberi Erőforrások Minisztériuma által a „Családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatására” kiírt CSP-CSBM-16 kódú pályázat keretében valósul meg.


Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük