Nick Vujicic motivációs előadása

A Nem Adom Fel Alapítvány meghívására Nick Vujicic, a világhírű prédikátor és motivációs tréner idén ismét Magyarországra érkezett. 2016 szeptember 21-én és 22-én tart előadásokat Budapesten a Tüskecsarnokban.
Az előadásokat megelőző sajtótájékoztatót 2016. szeptember 21-én rendezte meg az Alapítvány a Nem Adom Fel Cafe & Barban.
Az eseményen tiszteletét tette Novák Katalin államtitkár asszony és Soltész Miklós államtitkár úr is, akik örömmel üdvözölték Nick Vujicic új, főként diákoknak szóló Stand Strong, vagyis Maradj erős kampányát hazánkban, hiszen elmondásuk szerint nagyon fontos felhívni a figyelmet az internetes és iskolai zaklatások hatásaira. Továbbá hangsúlyozták a család, a társadalom felelősségét abban, hogy támaszt biztosítsanak a fiatal nemzedékek számára a kihívások leküzdésében.
A sajtótájékoztatón Nick Vujicic beszélt a kampány célkitűzéseiről, illetve a kampányt megelőző kutatómunkáról. Mondanivalóját olykor könnyeket fakasztó, máskor mosolyt csalogató személyes történetei révén színesítette. Milliók példaképe, magam is izgatottan vártam, hogy személyesen is hallhassam. Az esemény elején még kissé lámpalázas voltam a kérdezés lehetőségének gondolatától, de végül közvetlensége, humora, a kihívásokkal teli tapasztalatai által emberközelivé vált számomra, és kezdeti bizonytalanságom szertefoszlott. Természetesen ebben segített az is, hogy az általa hirdetett gondolatokkal azonosulni tudok. Miként Nick Vujicic azt hangsúlyozza, magam is azt gondolom, hogy a szereteten, hiten, Istenen és támogató családon, barátokon túl mindenkinek szüksége van a bátorításra. Én ezt a bátorítást ma megkaptam egy kedves válasz és mosoly formájában. Így arra bíztatok mindenkit, ha hiteles forrásból szeretne meríteni, akkor mindenképp menjen el Nick Vujicic valamelyik előadására. Ha ez valami miatt nem valósulhat meg, akkor lehetőség van őt on line hallgatni az alábbi linken.
https://www.nemadomfel.hu/index.php/elo-kozvetites-nick-vujicic-eloadasarol
Ha bármi okból kifolyólag ez sem sikerülne, akkor marad a C terv, nevezetesen Nick Vujicic Maradj erős c. könyve. 
Jó szórakozást kívánok!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük