dolgozó anya, Erős Nő + Erős Férfi = Erős Család, szülők háza magazin

Bálint-napi képletünk: Erős Nő + Erős Férfi= Erős Család

Interjúsorozatunk debütálására nem is választhattunk volna találóbb napot, mint a szerelmesekét. Valentin-nap, a nyugati divathullámmal elhíresült – egyébként vallási eredetű – ünnep, többek között az ajándékozás, az együtt töltött minőségi idő, és a friss, vagy éppen reneszánszukat élő szerelmi vallomások nemzetközi világnapjává vált. Mi azonban megragadnánk az alkalmat, hogy a szerelmi kapcsolatok egészen egyedi dimenziójába repítsük az olvasót, ha már úgy is mindenhol szívecskéket, csókolózó, örömittas párokat látunk a világhálón.

Az Erős Nő + Erős Férfi = Erős Család címmel fémjelzett interjúsorozatban a szülők egységét, mint a család két tartópillérét mutatjuk be, nevezetesen az önmegvalósítás, karrier perspektívájából. Röviden, arra voltunk kíváncsiak, hogy megfordítva is igaz-e a mondás: Minden sikeres nő mögött is áll egy erős férfi? Hogy a képlet végére járjunk, olyan férfiakat invitáltunk egy beszélgetésre, akiknek oldalbordái köztudottan elismert, sikeres nők abban és azért amit csinálnak.

Kiindulási pontunk egy boldog, egymást segítő család, melyben apa mellett anya is szeretne érvényesülni a munkájában. Hogyan lehetséges mindez? – kérdezzük a férfit. A siker és boldog párkapcsolat titka most egy új nézőpontból, két sikeres ember szövetségéből, rajzolódik ki.

Interjúsorozatunkat Rizsányi Rózsa, Szülők Házás, két gyermekes édesanya, a FITmind blog szerzője készíti. Az első, megszólaltatott erős férfi, Zoltán Erika férjének gondolatairól ide kattintva olvashattok.

A projekt a Mix Magazin és a Szülők Háza együttműködésében jött létre.

Az interjúsorozat az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával és a Család-, Ifjúság- és Népesedéspolitikai Intézet közreműködésével valósult meg.
logok

 


Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük