könyvbemutató, Regős Judit, Nem születtél anyának, tea kiadó

Lesz egy hely, ahol mind összegyűlhetünk – Könyvbemutató

Nagy örömünkre szolgál, hogy csütörtökön mind összegyűlhetünk és veletek közösen ünnepelhetjük meg Regős Judit könyvének publikálását!

A Szülők Háza program megalkotója, a szociálpolitikus, családi tanácsadó, és nem utolsó sorban négy gyermekes családanya végre összegyűjtötte több évtizedes munkájának tapasztalatait, és most rendhagyó őszinteséggel, egy kötetben nyújtja át nekünk!

Ez alkalomból kerül megrendezésre a nyilvános, családias hangulatú könyvbemutató, melyre  szeretettel invitáljuk kedves olvasóinkat!

Az eseményt, köszöntőjével Kemény Dénes nyitja, akivel a könyvben is találkozhattok egy interjú kapcsán, s aki személyesen is felszólal apai élményeiről. A szerzővel beszélget Nagy Anna, az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány elnöke, egy különleges aspektusból megvilágítva a családi élet alternatíváit. Az ellátogatók a kötet olykor örömtől, olykor bánattól könnyfakasztó történeteiből kaphatnak ízelítőt; Borbás Erika színésznő előadásában.

 

Cím: Fókusz Könyváruház

Rákóczi út 14., Budapest, 1072

2016.január 28.

11:00

 

Még mindig nem győztünk meg?:)

„Nem ernyőt kell tartanunk a gyerekeink fölé, hanem mélyre kúszó gyökerekkel ellátni őket. A vihar kifordítja az esernyőt, sőt messzire röpíti, de egy, a földön biztosan álló fának még a legpusztítóbb vihar sem csavarja ki a törzsét.” – Regős Judit 

Az elhatározás, hogy gyermeket szeretnénk egy állomás. Állomás az ember életében, állomás a férfi és a nő életében. Amikor pedig belépünk azon a bizonyos kapun, egy egészen új, addig ismeretlen világban találjuk magunkat. Megszületik a gyermekünk, mi pedig, a férfi és a nő szülővé születünk, CSALÁD leszünk!
De vajon tudjuk-e, hogy mi is pontosan a CSALÁD és hogyan is működik, vagy csak azt gondoljuk, hogy tudjuk? Az biztos, hogy valamilyen elképzelésünk van erről, hiszen a legtöbben családban növünk fel, hozunk magunkkal egy mintát. Nem mindegy azonban milyet, mert azt tovább is fogjuk adni és ezért nem mindegy HOGY CSINÁLJUK.

forrás: babanet.hu


Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük