Családbarát szemléletű workshop-sorozat – Február

A Szülők Háza munkatársai februárban is két hasznos workshopon vehettek részt. A hónap témái a női karriertervezéshez, valamint a pénzügyi tudatossághoz, a pénzügyi tervezéshez kapcsolódtak.

A 2017. február 10-én megvalósult képzés során a résztvevők hasznos ismeretekre tehettek szert a hatékony és gazdaságos pénzügyi tervezésről: ismeretbővítő elméleti alapozás után interaktív, gyakorlatias feladatokat végeztek el a tréningen.

Február 17-én a karriertervező workshop keretében a fő hangsúly az önismeretre helyeződött. Szó volt többek között a folyamatos tanulás és fejlődés fontosságáról, az önképzés lehetőségeiről, valamint a saját célok kitűzésének és elérésének módjairól, eszközeiről. Munkatársaink felvázolhatták saját karriercéljaikat, rövid- és hosszú távú elképzeléseiket, majd együtt gondolkodva segítettük egymást a megvalósításhoz vezető lehetséges utak megtalálásában.

A workshop-sorozat az Emberi Erőforrások Minisztériuma által a „Családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatására” kiírt CSP-CSBM-16 kódú pályázat keretében valósul meg.


Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük