Skype tanácsadás

Tanácsadónk – Regős Judit 

Sokan kerestétek meg Juditot vidékről, külföldről, hogy kérjetek tőle tanácsot, így létrehoztunk egy újfajta tanácsadási módot kismamáknak, vidékieknek, külföldieknek, melynek előnye, hogy nem kell személyesen ellátogatni központunkba.

Mostantól skype-on is kérhettek segítséget!

 

Skype tanácsadás

Hogyan működik?

  • Hívj minket időpont egyeztetés céljából a +36 1/246-0880-as telefonszámon, és add meg e-mail címedet.
  • Az e-mailben kapott konzultációs nyilatkozatot küldd vissza nekünk kitöltve, aláírva.
  • Utald el minimum 2 x 30 perc tanácsadás díját számlaszámunkra a megbeszélt időpont előtt legkésőbb 48 órával.
  • A megbeszélt időpontban keresd a szulokhaza skype címet.

Hogy mi mindenben tud Neked Judit segíteni?

– Gyereknevelési tanácsadás
– Családi krízis kezelés
– Életvezetési tanácsadás
– Kapcsolati tanácsadás
– Konfliktuskezelés

A gyereknevelés nem megy mindig könnyen. Sokszor érezzük azt, hogy valamit nem jól csinálunk, hogy türelmetlenek vagyunk, hogy elvesztjük a fonalat. Szülőnek lenni nem mindig könnyű. Sokszor érezzük azt, hogy nem találjuk egymáshoz az utat, hogy nincs meg a közös nevező. Családdá válni sem könnyű, sok munkát és olykor erőfeszítést igényel, hogy a végén megszülessen a család. A segítség egy karnyújtásnyira van tőled, a neve: tanácsadás. Regős Judit, a Szülők Háza alapítója, családi tanácsadó és Lőcsei-Balássy Emőke, mentálhigiénés tanácsadó alternatív megoldásokkal szolgál számodra, hogy biztosan sikerrel koordináld életed!

Előre egyeztetett időpontban

Tanácsadás keretében szülői szerep-szupervíziót, családi coachingot biztosítunk, valamint családi auditot is végzünk.

Mi az a szülői szerep-szupervízió?
A szerep-szupervízió lényege, hogy megnézzük, hogy hol akadt el valaki egy probléma megoldásában, egy élethelyzettel való szembenézésben. Ehhez megnézzük, hogy szerepében (szülőtárs, anya, feleség, munkatárs, stb.) milyen eszközökre lenne szüksége, és ezeket miért nem látja, miért nem találja. Ezekre keressük a választ, legtöbbször a gyermekkorban. Majd miután közösen megtaláltuk az elakadás okait, segítünk kidolgozni egy megoldási stratégiát, egy utat, ami a kliens számára a legmegfelelőbb.

Mi az a családi coaching?
Mindenki saját maga tudja, hogy mi a legmegfelelőbb számára, azt, hogy hogyan szeretné élni a családi életét. Mégis az úton számos kérdés, kétség, konfliktus merül fel. Mi abban segítünk, hogy ezeket a válaszokat mindenki saját maga találja meg, azzal, hogy mi lehetőségeket mutatunk fel. Tisztázzuk a cselekvéseket és azok következményeit, az adott egyénre, családra vonatkoztatva. A coach magyar fordításban edzőt jelent. Tulajdonképpen családi coach-aink is személyre szabott edzéstervet készítenek a klienssel közösen, majd rendelkezésre állnak, ha valaki elakad, vagy bátorításra, terelgetésre szorul.

Mi az a családi audit?
Teljes állapotfelmérés és családi életút javaslat. Többlépéses beszélgetéssorozat, amelynek során Regős Judit a családdal együtt azonosítja a problémákat és megkeresi a legmegfelelőbb megoldást azok kiküszöbölésére.