Napi mami

0
1017
google.com

„Senki nem ígérte Neked, hogy az élet habostorta. Te se ígérd ezt a gyerekednek, mert csak csalódásra ítéled.” (Regős Judit)

A Napi Mami gondolatok olyanok, mint a forró nyárról eltett, ízes befőttek. Ha nehéz perceid vannak, ha ellepnek a hétköznapi teendők, vegyél le egyet a polcról és kóstolj bele. És csak hagyd, hogy a szívedben kisüssön a nap.

A Napi Mami gondolatok olyanok, mint egy esernyő zivatar idején. Ha minden beborul és védtelennek látod magad, ha úgy érzed, most segítségre van szükséged, nyisd ki és bújj alá. És csak hagyd, hogy most rólad gondoskodjanak.

A Napi Mami gondolatok olyanok, mint egy falat kenyér. Ha a gyerekzsivajban megéhezel egy felnőtt szóra, ha jól esne egy tapasztalt sorstárs bölcsessége, bátran törj belőle. És csak hagyd, hogy a tested átjárja az ereje.

A Napi Mami gondolatok olyanok, mint egy felszabadult nevetés. Ha úgy véled, te vagy az egyetlen, aki időnként úgy érzi, fáradt, ideges és rossz anya/feleség/kolléga, csak nézz körbe.  És csak hagyd, hogy a közös élmény pozitív ereje végre levegye a súlyt a válladról.

A Napi Mami gondolatok olyanok, mint egy ajtó. Ha szeretnéd, lenyomhatod a kilincset és benézhetsz mögé. Ha tetszik, beléphetsz rajta, ha nem, kereshetsz másikat. Csak hagyd, hogy ezek az utak elmondják neked, merre visznek, a többi rajtad múlik…

A Napi Mami gondolatok mindenkihez szólnak, akik szeretnének a napi teendők trambulinján való fel-le ugrálás, a folyton mozgásban lévő mókuskerékben robotolás, a család és karrier között kifeszített kötélen való egyensúlyozás közben naponta legalább egy percet önmagukra szánni.

Csak egy perc a testnek, a léleknek és a szellemnek.

MEGOSZTÁS
Regős Judit vagyok, szülő- és gyereknevelési tanácsadó, a Szülők Háza Konzultációs Központ alapítója. Az ELTE szociálpolitika – szociálismunka szakán végeztem, de kijártam a Károly Gáspár Egyetem Szupervízor szakát is. Sokáig dolgoztam a SOTE I-es Számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján családgondozóként. Elvégeztem az Aktív Analitikus terapeuta képzést és később családi tanácsadó lettem. Több évet dolgoztam A Nő Ezer Arca Központban, mint terapeuta. Számos publikációm jelent meg, rendszeresen közreműködöm szakértőként különféle tévéműsorokban. Több szakmai díjat is nyertem, 2009-ben a Vodafone Főállású Angyala lettem. 2007-ben hoztam létre a Szülők Háza Konzultációs Központot, amelynek intézményvezetője vagyok és ahol családi tanácsadóként egyéni és csoportos tanácsadással foglalkozom. Férjemmel együtt négy gyermeket nevelünk. Szeretem a családomat, a férjemet a gyerekeimet, szeretem a hivatásomat. Nagyon sokat köszönhetek a pácienseimnek is, akiktől nagyon sok bölcsességet tanulok, és szeretet kapok.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ