Skype tanácsadás

Tanácsadónk
Regős Judit tanácsadásSokan kerestétek meg Juditot vidékről, külföldről, hogy kérjetek tőle tanácsot. Így létrehoztunk egy újfajta tanácsadási módot, kismamáknak, vidékieknek, külföldieknek, melynek előnye, hogy nem kell személyesen ellátogatni központunkba.

Mostantól skype-on is kérhettek segítséget!

 

Skype tanácsadás

Ára: 7500 Ft + Áfa / 30 perc (előre egyeztetett időpontban)

Hogyan működik?

  • hívj minket időpont egyeztetés céljából a +36 1/246-0880-as telefonszámon és add meg e-mail címedet
  • az e-mailben kapott konzultációs nyilatkozatot küldd vissza nekünk kitöltve, aláírva
  • utald el minimum 2 x 30 perc tanácsadás díját számlaszámunkra a megbeszélt időpont előtt legkésőbb 48 órával
  • a megbeszélt időpontban keresd a szulokhaza skype címet

Hogy mi mindenben tud Neked Judit segíteni?

– Gyereknevelési tanácsadás
– Családi krízis kezelés
– Életvezetési tanácsadás
– Kapcsolati tanácsadás
– Konfliktuskezelés

A gyereknevelés nem megy mindig könnyen. Sokszor érezzük azt, hogy valamit nem jól csinálunk, hogy türelmetlenek vagyunk, hogy elvesztjük a fonalat. Szülőnek lenni nem mindig könnyű. Sokszor érezzük azt, hogy nem találjuk egymáshoz az utat, hogy nincs meg a közös nevező. Családdá válni sem könnyű, sok munkát és olykor erőfeszítést igényel, hogy a végén megszülessen a család. A segítség egy karnyújtásnyira van tőled, a neve: tanácsadás. Regős Judit, a Szülők Háza alapítója, családi tanácsadó és Neményi Eszter, pszichológus alternatív megoldásokkal szolgál számodra, hogy biztosan sikerrel koordináld életed!

Előre egyeztetett időpontban!

Tanácsadás keretében szülői szerep-szupervíziót, családi coachingot biztosítunk, valamint családi auditot is végzünk.

Mi az a szülői szerep-szupervízió?
A szerep-szupervízió lényege, hogy megnézzük, hogy hol akadt el valaki egy probléma megoldásában, egy élethelyzettel való szembenézésben. Ehhez megnézzük, hogy szerepében (szülőtárs, anya, feleség, munkatárs, stb.) milyen eszközökre lenne szüksége. Ezeket miért nem látja, miért nem találja? Ezekre keressük a választ, legtöbbször a gyermekkorban. Majd miután közösen megtaláltuk azt, az elakadás okait, segítünk kidolgozni egy megoldási stratégiát, egy utat, ami a kliens számára a legmegfelelőbb.

Mi az a családi coaching?
Mindenki saját maga tudja, hogy mi a legmegfelelőbb számára, azt, hogy hogyan szeretné élni a családi életét. Mégis az úton számos kérdés, kétség, konfliktus merül fel. Mi abban segítünk, hogy ezeket a válaszokat mindenki saját maga találja meg, azzal, hogy mi lehetőségeket mutatunk fel. Tisztázzuk a cselekvéseket és azok következményeit, az adott egyénre, családra vonatkoztatva. A coach magyar fordításban edzőt jelent. Tulajdonképpen családi cochaink is személyre szabott edzéstervet készítenek a klienssel közösen, majd rendelkezésre állnak, ha valaki elakad, vagy bátorításra, terelgetésre szorul.

Mi az a családi audit?
Teljes állapotfelmérés és családi életút javaslat. Többlépéses beszélgetéssorozat, amelynek során Regős Judit a családdal együtt azonosítja a problémákat és megkeresi a legmegfelelőbb megoldást azok kiküszöbölésére.

 

A programot az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával és a Család-, Ifjúság- és Népesedéspolitikai Intézet közreműködésével valósult meg.
logok